Hunderampe

Vil du gerne give din hund let adgang til bilens bagagerum eller indenfor op til f.eks. sengen, ja så er der masser af muligheder – Vi ser her p hvad man egentlig kan få.

Hundetrappe til hjemmet

gammel hundHundetrapperne er primært udviklet til at give små hunde adgang til sofa og seng i hjemmet indenfor, de er der for lavet i materialer, der ofte er lidt tunge go upraktiske, da de jo skal væres stabile og stå samme sted – Læs meget mere om hundetrapper her.

Sliske og rampe til hunden

Når hunden kommer op i årene kan den have svært ved at hoppe og bilens bagagerum kan også være så mystisk indrettet, at det har en meget høj læssekant, som hunden slet ikke kan finde du af at hoppe over.

Her er en rampe fantastisk – De fås i mange materialer og kvaliteter, men fælles for dem er, at du giver hunden mulighed for at gå op af en rampe ind i bagagerummet frem for den skal hoppe.

Gamle hunde bliver med tiden knap så adrætte og har måske gigt i rygpartiet, så det gør ondt at hoppe, du kan derfor give din hund en meget stor hjælp, ved at folde en rampe ud til den.

Hvilke typer hunderamper kan man få?

De mest populære hunderamper er to typer, som begge er ultra praktiske og smarte.

Den ene type foldes på midten og har meget ofte skridsikkert underlag (alt efter producent), den vejer ikke ret meget og foldes nemt ud.

Den anden type er en helt foldebar rampe, der foldes i 4 og dermed ikke fylder ret meget i bagagerummet.
Den er lidt langsommere at folde ud, men ellers helt på niveau med den som klappes sammen i to.

De koster næsten det samme, så det du bør overveje er og du har plads bag i bilen til modellen der kun klappes i 2 (den er hurtigst at bruge) eller om I skal have den mere kompakte type.

Fast rampe – ikke foldebar

Det er også muligt at få en fast rampe, som ikke kan foldes og dermed fylder ret meget.

Den er uden tvivl den hurtigste at bruge, men de er ofte ikke ret lange og gør dermed rampen ret stejl og det kan være svært for hunden at lærer at bruge den.

De faste ramper er bedst til at bruge inden i huset, hvor de kan bruges til f.eks. Møbeladgang, så de ikke skal være for stejle.