Ny effektiv isoleret hundelem

Hvis du har en lukket grund eller hundegård, hvor du kan lade din hund løbe frit, er det guld værd at have en hundelem, så du ikke hele tiden skal åbne og lukke døren for hunden, når den vil ud og ind. Det giver også hunden mulighed for selv at bestemme, om den vil være ude eller inde, når du ikke er hjemme. Ulempen ved en hundelem er dog den træk den forårsager. Der er et temmelig stort varmespild ved en almindelig hundelem. Heldigvis er der nu kommet en ny hundelem på markedet, som er isoleret. Det giver klare fordele både for boligens indeklima, din varmeregning og miljøet

Væk med træk og kulde

Petsafe extreme weather hundelem
Der er utrolig mange husstande i Danmark, der har en hunde- eller kattelem i en af deres yderdøre. Sådan en lem slutter ikke tæt og er derfor skyld i, at kulden siver ind og skaber træk og kolde ubehagelige rum. Til tider, når det for eksempel blæser, kan hundelemmen ligefrem stå og klapre i den kolde vind og virkelig tære på varmeforbruget.

Hundelemmen = et stor varmetab

Der er selvfølgelig forskel på generne alt efter, om lemmen sidder i stuens terrassedør, i hoveddøren eller i kælderdøren. Men uanset vil den lukke kold luft ind og være skyld i et temmelig stort varmetab. Det gælder både hvis lemmen står åben eller er lukket, for de hundelemme, man har kunne købe, har ikke været isoleret med henblik på at spare på varmen, skåne miljøet og øge komforten i boligen.

Ny hundedør – med isolering

Det har Petsafe dog rådet bod på. I blandt deres mange produkter til hunde, har Petsafe nu designet en hundelem, der mindsker generne ved at installere en hundelem i en af husets yderdøre. Petsafes nye hundelem er nemlig isoleret. Det gør den meget mere miljøvenlig, da der ikke spildes en masse varme døgnet rundt. I tillæg er den med til at forbedre indemiljøet i vores boliger, da vi slipper for fodkolde gulve og kold træk.

Petsafe extreme weather = Meget mindre varmetab

Hundelemmen fra Petsafe er blevet isoleret ved at tilføre et lag af isolerende materiale mellem de gummiflapper, der normalt sidder i åbningen. Det har resulteret i en hundelem, som er op til tre og en halv gange mere isolerende end de traditionelle hundelemme, der sidder rundt om i de danske hjem nu. Det betyder, at tabet af varme mindskes betragteligt og at der både spares penge og passes på miljøet, når den nye hundelem installeres frem for en af de almindelige modeller uden isolering.

En meget solid hundelem

Hundelemmen fra Petsafe kan fås i tre forskellige størrelser. De har alle en meget stærk ramme af aluminium, som kan males. Det betyder at du kan få den i en farve, der matcher den dør, hvori den skal sidde. Hvis det isolerende lag i lemmens åbning med tiden bliver slidt, kan man købe et nyt lag og erstatte det gamle og slidte lag med. Det er altså en langtidssikret løsning, som kan holde i mange år. Den mindste af de tre størrelser, som hundelemmen findes i, kan fint benyttes som en kattelem.

Hundelemmen er hurtigt tjent ind

Prisen på den nye isolerede og robuste hundelem starter ved cirka 600 kroner for den lille udgave. Det betyder, at det hurtigt kan tjene sig hjem at installere den nye type hundelem fra Petsafe fremfor en ikke-isoleret og billigere type. Den isolerede lem gør det både mere behageligt at være i huset ved at forhindre en kold træk og forhindre at det varme du betaler for i dyre domme ryger ud af huset. Hundelemmen fra Petsafe kan du købe hos dyrehandler i hele landet samt online.

Hvor er den billigst online?

Vi har lavet et hurtigt tjek og fundet priser, så du nemt kan sammenligne herunder.

ShopStørrelsePrisLæs mere her
PetluxSmall (gl model)
Medium (gl model)
Large (gl model
585,-
775,-
997,-
Læs mere her
CanemXL1400Læs mere her
isoleret hundelem