Nyt bad på gården

Det koster kassen at skifte ALT ud på et badeværelse og den største udgift ligger til muren, der skal lægge nye fliser.

Men et nyt bad behøver ikke blive helt så dyrt

nyt bad

Rigtigt mange vælger i dag at lade de gamle grimme fliser bliver hvor de er og stryge et lag cement / skalcem oven på fliserne og derefter male.
Det giver en helt super fin overflade, som var det vandskuret.

Fordelen er, at I slet ikke behøver bruge energi på at fjerne de gamle fliser og i tilgift får en fin overflade, der kan tones med maling.

Overfladen bliver langt beder holdbar kontra maling af eksisterende fliser og I får et old-school vandskuret look.

Oplever I, at det allerede er udført og det derfor vil give bedre mening at fjerne fliserne og skallag, ja så er det en komplet renovering I skal ud i, medmindre I kan leve men flere lag ”alt muligt” under jeres maling. (Det kan jo være komplet ligegyldigt om der er 1 cm eller 2 cm under jeres fliser – eller hva?

Selve rummet

Her kan man ikke slippe uden om, der skal nye fliser op og typiske vælges fag med mosaik, som skal sættes ret præcist for man ikke efterfølgende kan se de opsatte fag hver for sig (Det ser virkelig dumt ud)

Køb kryds af plastik og sæt dem mellem hvert fag, både i top og bund, så du får samme afstand i fugebredden.

Gulvet

her er der frit spil, men det skal naturligvis passe til resten i farvespillet og materialer.

Det er yderst populært at købe fag med naturmaterialer som f.eks. marmor i lyse nuancer, som lægges med samme fugebredde ved siden af hinanden, så det ligner alle sten i faget er lagt manuelt.

Skabsmodul og armatur

Til håndvask og skab er det populært at vælge noget billigt i en samlet løsning, det er ofte fra Ikea eller Kvik køkken.

Og det fungerer bare helt fint, her skal du mest tænke på , at det passer i farver og materialer ti resten af toilet / bad og at det er holdbare materialer.

Skabet er ikke ret brugt og nemt at holde, det er mere håndvask og armatur du skal holde fokus på, da det er dem der bliver meget brugt og dermed hurtigt slidt.

De billigste af slagsen i plast vil holde fint 4 – 5 år og det passer meget godt med et billigt armatur.

Vil du gerne have det holder meget længere, så skal du over i en bordplade af f.eks. komposit eller granit og et armatur fra Grohe i top kvalitet.