Hvad koster de forskellige mobilabonnementer?

De er i dag ikke ret stort forskel på hvad et mobilabonnement koster, men der er derimod stor forskel på hvad du får for pengene.
Ser vi på en hel familie, hvor der måske er 5 abonnementer i spil, vil det give god mening at tjekke priser ca. 1 gang om året.

Det skal du se efter

Opdel din familie i børn og voksne og se på, hvor du får et abonnement, der passer bedst ind til forbruget.

Er manden f.eks. altid i en traktor , ja så er fritale klart et must og masser af data, så der kan streames alt muligt til en tablet.

Her vil fri tale og fridata i et abonnement være perfekt. (Husk at tjek dækning)

Konen i huset kan sagtens overleve med 20 timers tale og 20 Gb data, ja eller lidt mere, men fri tale og fri data er sjældent nødvendigt.
De fleste kvinder synes det er behageligt med en Ipad /tablet, hvor det hele er i en bedre opløsning og lettere at læse – den bruger WiFi, og det er gratis – det kunne husbonden lærer noget af!

Ungerne

De bruger ikke ret meget tale og derfor er det data som er vigtigt. De ringer via messenger og og gamer på mobilen i frikvarteret.
De vil derfor gerne have masser af data og en FED mobil.

Har du teenagers i biksen, ja så skal den have ALT hvad den kan trække og det betyder fri tale og fri data på et TDC netværk. Skal de selv betale, kan de sagtens leve med Oister.

Læs mere om Mobilabonnement til børn

Samlerabat på mobilerne

Vi har lavet en masse forskellige setups med forskellige leverandører af mobilabonnementer for at finde den billigste mulige løsning.

De mobilselskaber der kommer tættest på en samlet løsning, er Telenor og Yousee, da de har mængderabatter.

Men de er ikke billigere end en kombination af Oister og Telmore og derfor kan vi kun anbefale at I ser på ungerne for sig selv og voksne for sig selv.

Samlerabatten I kan opnå , er så lille at det ikke giver mening at flytte alle abonnementer til en leverandør.

Se de 100% opdaterede og dagsaktuelle priser samt indhold for hver mobiludbyder i listen herunder.
(Der hentes nye data hver eneste dag)